In alle glaskralen aan de armband wordt de as verwerkt. De as wordt tijdens het vloeibaar maken van het glas tussen twee laagjes glas verwerkt en als decoratie in de glazen kraal gewikkeld, wat een leuk streepeffect geeft. De armband wordt verder geheel afgewerkt met zilveren kralen, kraalkapjes en onderdelen.

De askralen zijn geschikt om de as van 1 persoon in te verwerken. Het is ook mogelijk om in de verschillende askralen, as van meerdere personen te verwerken. Deze kunnen om-en-om aan de armband worden geregen.

De kleurnummers gebruikt bij de glasbedels en bolhangers kunnen ook gebruikt worden voor de glaskralen in de armband, voor een andere kleur of kleurcombinatie dan hierboven genoemd. Klik hier om een keuze te maken uit de mogelijke kleuren en kleurcombinaties.

De glaskralen in de armband hebben een doorsnede van ca. 14 mm.

Een armband met 5 glaskralen
heeft een lengte van ca. 17 cm

Een armband met 6 glaskralen
heeft een lengte van ca. 19 cm

Een armband met 7 glaskralen
heeft een lengte van ca. 21 cm

Een armband met 8 glaskralen
heeft een lengte van ca. 23 cm

Een armband met 9 glaskralen
heeft een lengte van ca. 25 cm

De lengte van de armband is gemeten van bovenkant slotje tot de bovenkant van het ringetje aan de andere zijde.

Prijzen

Deze Stainless steel draadarmband is voorzien van schroefdraad, zodat kralen gemakkelijk gewisseld kunnen worden. De 2 zilveren stopperkralen houden de glasbedels mooi op z’n plaats.

Het is mogelijk om 1 of meerdere glasbedels te dragen aan deze armband.
Deze armband heeft een maat van 18 cm, maar is te dragen met polsmaat van ca. 17 cm tot ca. 20 cm.

Prijzen

Vul het bestelformulier hier in op de website of klik hier om het bestelformulier te downloaden, vul het bestelformulier in en stuur deze samen met de herinnering per post naar:

Herinnering in Glas
t.a.v. Irma van Tilburg
Wijbosscheweg 12
5482 EC Schijndel

De armand wordt geleverd excl. glasbedel. Indien gewenst de glasbedels apart bestellen. Klik hier om een keuze te maken uit de glasbedels.

Start typing and press Enter to search