De holle kralen kunnen gevuld worden met bijvoorbeeld: haarlokje, melktandjes, klein fotootje, schelpjes, steentjes, stukje stof, kraaltjes, gedroogde bloemetjes, een klein briefje aan je geliefde, veertjes, etc. Hetgeen in de holle kraal wordt verwerkt mag niet groter zijn dan 5 mm. De transparante holle kraal wordt voorzien van een sterling zilveren kern en sterling zilveren kapjes. Op de kapjes is ruimte voor een korte tekst of datum (max. 8 à 9 tekens). De doorsnede van het kraalgat is ca. 5 mm. De Doorsnede van de holle kraal is ca. 21 mm. De holle kralen zijn niet geschikt voor as of vloeistoffen i.v.m. het niet 100% af te sluiten van de kraal.
De holle bedel is spatwaterdicht. Niet geschikt om te dragen tijdens douchen, zwemmen, saunabezoek, etc.

Prijzen

Holle kraal HIG-HOL € 159,00
Holle kraal op zilveren hanger
HIG-HOLH € 179,00
Holle kraal aan BCK met zilver kwastje
HIG-HOLK € 194,00

HIG-HOL  
De transparante holle kraal wordt voorzien van een sterling zilveren kern en sterling zilveren kapjes. ca. 21 x 19 mm, doorsnede kraalgat is ca. 5 mm

 

HIG-HOLH
De holle kraal wordt verder afgewerkt met een sterling zilveren hanger en kralen. De lengte van de hanger is ca. 50 mm.

 

HIG-HOLK  
De holle kraal wordt gehangen aan een RVS ballchain ketting (HIG-BCK) van 100 cm lengte, welke zelf op de gewenste lengte te maken is, afgewerkt met een sterling zilveren kwastje (lengte ca. 43 mm).

Prijzen

Glasbedel hol HIG-GH € 99,00
Glasbedel hol / zilveren kapje met tekst
HIG-GHK € 149,00

Vul het bestelformulier hier in op de website of klik hier om het bestelformulier te downloaden, vul het bestelformulier in en stuur deze samen met de herinnering per post naar:

Herinnering in Glas
t.a.v. Irma van Tilburg
Wijbosscheweg 12
5482 EC Schijndel

Glasbedel Hol
De holle glasbedel kan gevuld worden met bijv. een haarlokje

Afmetingen glasbedels Hol:

HIG-GH: Glasbedel hol, ca. 15 x 10 mm, doorsnede kraalgat is ca. 5 mm
HIG-GHK: Glasbedel hol met kapjes, ca. 15 x 13 mm, doorsnede kraalgat is ca. 5 mm. Op de zilveren kapjes is ruimte voor een korte tekst of datum van max. 8 à 9 tekens.

Start typing and press Enter to search