Het Medaillon is gemaakt van RVS en voorzien van zeer helder transparant glas waarin de herinnering goed zichtbaar is.  Het medaillon heeft een afmeting van 30 mm in doorsnede. De dikte van het medaillon is aan de binnenzijde 3mm. De herinnering mag dus niet dikker zijn dan 3 mm. Na het vullen wordt het medaillon dichtgeschroefd, zodat de herinnering goed ingesloten is. Het medaillon met strasssteentjes heeft aan een zijde een rand welke is voorzien van strasssteentjes en aan de andere zijde is de rand glad afgewerkt. Hierdoor is het medaillon tweezijdig te dragen.

Het medaillon is geschikt voor bijvoorbeeld: haarlokjes, melktandjes, foto’s, schelpjes, steentjes, stukje stof, kraaltjes, gedroogde bloemetjes, een klein briefje aan je geliefd, veertjes, etc.

Asschijfje
De as kan verwerkt worden in een glazen asschijfje, zodat ook as van een overleden dierbare gedragen kan worden in het medaillon. In het medaillon kunnen ook enkele items gecombineerd worden, zoals een asschijfje met haarlokje, etc…

Medaillon gevuld met haarlokje
Medaillon gevuld met haarlokje
Medaillon gevuld met melktandjes
Medaillon gevuld met melktandjes

Prijzen

Vul het bestelformulier hier in op de website of klik hier om het bestelformulier te downloaden, vul het bestelformulier in en stuur deze samen met de herinnering per post naar:

Herinnering in Glas
t.a.v. Irma van Tilburg
Wijbosscheweg 12
5482 EC Schijndel

Start typing and press Enter to search